03 April 2011

LOWKEY:"OBAMANATION"

Do you want to share?

Jual Secara Online - Ongkos Kirim Gratis

Aksesoris Jilbab ---- Jilbab ---- Blouse Muslim ---- Baju Anak Muslim ---- Gamis
OH, MEN THIS SONG IS REALLY GOOD!!



child: "Bah, keur naon?"
father: "Ieu jang abah teh keur nonton berita, Presiden Amerika bade ka Indonesia."
child: "Naha orang Amerika hideung kitu, bah?"
father: "hus!! tong kitu, kieu-kieu oge pernah sakola di Indonesia. Di SD Menteng..."
child: "Terus kunaon kitu, bah?"
father: "Nya bangga atuh, lulusan ti Indonesia jadi presiden"
child: ".....?"
child: "tapi kan si Obama teh ngabantai urang Afganistan..."
father: "Nya keun we nu penting lain urang. da Urang mah di Indonesia..."
child: "????"

Rendang Padang Pariaman
YOU MIGHT ALSO LIKE

0 komentar:

Posting Komentar

Advertisements

Advertisements